Lamelparket

 

Ons Lamel parket is gefabriceerd in Nederland en van uitstekende kwaliteit. De toplaag bestaat uit Europees eiken verlijmd op een berken-multiplex onderplaat. Wij zijn een voorstander van Lamel parket, omdat dit nagenoeg niet werkt en niet de nadelen van massief parket heeft, zoals de kans op het ontstaan van scheuren. Lamel parket gaat immers ook een levenlang mee. Het parket is in verschillende bewerkingen en kleuren leverbaar. Wij leveren het parket niet alleen, maar kunnen dit ook tegen een scherpe prijs voor u monteren.

                                                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook wanneer u vloerverwarming heeft, kunt u gemakkelijk lamel parket plaatsen. Met een speciale ondervloer heeft u haast geen rendementsverlies van de vloerverwarming.

 

                                                          

 

                                                                                                                                                                                               

 

 

 

Lamel parket met een toplaag Europees eiken is de meest verkochte vloer, maar wij hebben alle denkbare houtsoorten in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Jatoba, Kersen, Grenen en Walnoot. Wij maken graag met u een afspraak, zodat wij onze producten kunnen demonstreren, waarna wij samen met u een plan op maat maken. U zult tevens zien dat wij een scherpe prijs voor u kunnen realiseren.